activiteiten

  • Geen verwachte afspraken.
 

Links

De links op deze pagina zijn uitsluitend bedoeld voor aangesloten bondsleden. Hiermee bedoelen we koren die lid zijn van de Bond. Heeft uw koor ook een website maar staat deze hier niet vermeld? Stuur ons dan snel een mail naar info@bond-van-zangkoren-friesland.nl! Wij zullen uw link dan zo snel mogelijk op deze pagina erbij plaatsen.

Schola Cantorum Mistura

De Schola Cantorum Mistúra is een koor dat zich toelegt op het zingen van Gregoriaanse gezangen en meer-stemmige koorwerken die een relatie met het Gregoriaans hebben. Wij bestaan sinds 14 november 2000 en zongen op veel verschillende plaatsen.

Sjongersnocht Bantega

Sjongersnocht is een gemengd koor met bijna evenveel vrouwen als mannen, wat je niet zo vaak bij koren tegenkomt. Over het algemeen hebben de vrouwen de overhand bij gemengde koren. Deze evenredige verdeling van mannen en vrouwen is dan ook onze kracht!

Sjonggroep Net Seure mar Sjonge

Het gemengd koor Net Seure Mar Sjonge is ontstaan op 23 oktober 1997. Doel was zingen voor je plezier, gerepeteerd werd er in Café-Restaurant "Op Warns".

Sneker Cantorij

De Sneker Cantorij begon in de herst van 1975 en groeide al snel uit tot een succesvol muzikaal ensemble. Het repertoire van de groep bestaat vnl. uit klassieke werken vanaf de Renaissance tot heden, maar ook ander werk werd in het verleden niet geschuwd.

Solid Harlingen

Een groep vrouwen uit Harlingen en omstreken die met veel plezier iedere zondag bij elkaar komen om te zingen. Het repertoire is modern en divers: meeslepende ballades, opzwepende popnummers en prachtige musical/filmstukken.

Vocaal Ensemble Interlude (Gorredijk)

Het Vocaal Ensemble Interlude werd medio 1991 opricht. We zijn een koor met ongeveer 20 leden met een bijzondere harmonieuze klank. De leden komen uit verschillende delen van Friesland. Jaarlijks houden wij een aantal koordagen en sluiten wij ons zangerss

Vrouwenkoor Claribel

Wij zijn Vrouwenkoor Claribel uit Drachten en onze dirigent is Wytse Adema. Wij zijn een enthousiaste groep vrouwen die met veel plezier en ambitie zingen in dit klassieke koor. Ons koor telt momenteel negentien vrouwen: sopranen, tweede sopranen en alten

Vrouwenkoor de Boegspetters

Vrouwenkoor de Boegspetters uit Harlingen is in 1994 opgericht en bestaat op dit moment uit 34 leden. Het koor staat onder leiding van Anna Bonnema en wordt op de piano begeleid door Gert-Jan Hoekstra. Het koor zingt in het Nederlands en Engels.

Waadwyn

Sjonggroep Waadwyn dankt haar naam aan de Waddenzee, waar de wind altijd waait. De groep is begin 2010 ontstaan uit de samenvoeging van de koren uit Ried en Wijnaldum. Het doel is vanaf de oprichting "gezellig zingen onder begeleiding van een dirigent". D

Zangkoor Excelsior Lemmer

Zangkoor Excelsior is een onderdeel van Muziek- en zangvereniging Excelsior ter Lemmer opgericht in 1896. Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden en wordt sinds 2002 gedirigeerd door dhr. Bob Bekema.


Er worden maximaal 10 links per pagina getoond.
Hieronder kunt u de andere pagina's selecteren en bekijken.
1 2