activiteiten

  • Geen verwachte afspraken.
 

Links

De links op deze pagina zijn uitsluitend bedoeld voor aangesloten bondsleden. Hiermee bedoelen we koren die lid zijn van de Bond. Heeft uw koor ook een website maar staat deze hier niet vermeld? Stuur ons dan snel een mail naar info@bond-van-zangkoren-friesland.nl! Wij zullen uw link dan zo snel mogelijk op deze pagina erbij plaatsen.

Femm'tet

Dit vrouwenkwartet uit Menaam is opgericht op 12 maart 2010. Het repertoire is divers, van klassiek tot modern en er wordt gezongen in diverse talen gezongen.

FromUs popkoor

Omdat er in Dronrijp nog geen koor was waarbij muziek wordt gezongen in het pop/musical genre hebben we begin oktober 2007 het pop/musicalkoor FromUs opgericht. Het is een zeer gedreven en enthousiast dameskoor geworden met inmiddels 30 leden.

Gemengd Koor Allegresse

Het Algemeen Gemengd Koor Allégresse werd in 2002 opgericht. Het koor bestaat uit ca. 45 leden. Er wordt enthousiast gerepeteerd op de woensdagavonden in de Doopsgezinde Kerk te Drachten. Het repertoire varieert van licht klassiek tot populair.

Gemengd Koor Boyl

Het koor is opgericht in 1939 en staat onder leiding van Marijke Beute uit Groningen en pianiste Jeanine Santing uit Wapse. Het koor bestaat momenteel uit 30 enthousiaste leden, welke 3- of 4-stemmige muziekstukken ten gehore brengen.

Krite Koar Balk

Het Krite Koar is een algemeen, gemengd koor, opgericht in 1944. Het heeft plm. 38 leden en zingt een zeer gevarieerd repertoire. Wij proberen u via deze website op de hoogte te houden van onze concerten en activiteiten.

Lily Leaves

Het koor Lily Leaves uit Leeuwarden bestaat uit een groep enthousiaste vrouwen dat zich onderscheidt door het repertoire en haar unieke uitstraling.

Musica Maria

Vocaal ensemble Musica Maria heeft als doel-stelling koormuziek te zingen die handelt over de H. Maagd Maria. Het repertoire gaat van Gregoriaans verder door alle stijlperioden.

Noaten op 'e Sang

Noaten op ‘e Sang is een groep van ruim vijftig enthousiaste vrouwen. Het repertoire bestaat uit Friese, Engelse en Nederlandse liedjes: popsongs/balades van vroeger en nu, shanties en andere zeemansliederen, soms ingetogen, meestal uitbundig.

Norden Singers

De Norden Singers is een gemengd koor uit Heerenveen. Het koor is opgericht op 4 oktober 1989 door Lies van Norden - vandaar de naam - en bestaat uit ruim 50 enthousiaste leden. Met dirigent Dennis Dronkers op piano en Wiep van der Meulen op contrabas.

Nortepe Singers

De Nortepé Singers is een groep van rond de vijftig enthousiaste zangers en zangeressen. Onlangs hebben we ons vijf jarig jubileum gevierd met een avondvullend optreden in een uitverkochte zaal in ’t Vlechtwerk in Noordwolde.


Er worden maximaal 10 links per pagina getoond.
Hieronder kunt u de andere pagina's selecteren en bekijken.
1 2