activiteiten

 

Nieuws

Oratoriumvereniging Bolsward organiseert MeezingConcert

Geplaatst op dinsdag 19 juni 2012 om 22:15

Oratoriumvereniging Bolsward organiseert MeezingConcertToon volledige artikel (evt. met foto's)

Overdag repeteren en uitvoeren op diezelfde middag. Dat kan bij de Oratoriumvereniging Bolsward op zaterdag 8 september 2012, van 9.30 u tot 17.30 u.  Met andere liefhebbers van de zang uit Bolsward en omgeving geeft de OVB een MeezingConcert o.l.v. Pauli Yap met begeleiding van Hoite Pruiksma op het harmonium.  In de prachtige akoestiek van de Broerekerk te Bolsward klinken het poëtische “Hear it wetter” van Hoite Pruiksma op tekst van Aggie van der Meer, het gewaagde “Vater Unser” van Stockmeier en romantische koorwerken van Fauré, Elgar en Rachmaninov.

Deelnemers ontvangen partituren en oefenmuziek per e-mail en daarbij tevens twee consumptiebonnen voor koffie of thee. De kosten bedragen € 5,00 voor OVB leden en € 15,00 ...

Jubileumconcert Renilde Duif

Geplaatst op zaterdag 16 juni 2012 om 19:28

Jubileumconcert Renilde DuifToon volledige artikel (evt. met foto's)

Renilde Duif

Renilde Duif vierde op 13 mei 2012 haar 40-jarig jubileum als musicus.
Het bondsbestuur was hiervoor uitgenodigd en maakte graag gebruik van de uitnodiging.

Mevr. Van Wattum en ik (dhr. Dijkstra) reisden naar het Groningse Den Horn waar het concert plaats vond in het prachtig gerestaureerde kerkje.

We waren deelgenoot van een zeer gevarieerd concert waaruit de veelzijdigheid van deze muzikale vrouw over duidelijk werd. Alle muziek stond in het teken van Renilde; ze had er op de één of andere manier altijd iets mee te maken en alle uitgevoerde muziek was door haar gecomponeerd. De...

Nieuwsbrief mei 2012

Geplaatst op vrijdag 1 juni 2012 om 18:43

Nieuwsbrief mei 2012Toon volledige artikel (evt. met foto's)

Als afsluiting van een succesvol en gezellig koorseizoen met o.a. het 100-jarig jubileum hebben we een nieuwsbrief opgesteld met belangrijke dingen om te weten, maar ook leuke dingen, dingen die de afgelopen paar maanden zijn gebeurd. Zo stellen de drie (!) nieuwe bestuursleden zich voor, maar blijkt dat we ook nog steeds op zoek zijn naar versterking voor ons team! Scroll dus snel naar de onderkant van dit bericht waar de link staat naar de nieuwsbrief!

Ontwerp veranderd
De nieuwsbrief is vernieuwd om meer te passen bij de website, onze nieuwe ‘huisstijl’ dus! Heeft u tips of opmerkingen hierover?

Website updates

Geplaatst op zondag 6 mei 2012 om 21:42

Website updatesToon volledige artikel (evt. met foto's)

Twee weken geleden is de nieuwe website gelanceerd, wij hebben hier leuke reacties op ontvangen. Nogmaals willen we benadrukken dat tips of opmerkingen altijd welkom zijn! 

Links
Al snel kregen we een bericht van één van de leden, omdat zij zich afvroegen of het ook mogelijk is om een plekje op de website van de Bond te krijgen, voor hun eigen website. Wij hebben naar aanleiding hiervan de website uitgebreid met een “Links” pagina. Je kan de links bekijken door op de pagina “Home” aan de rechterkant de “Links” te selecteren. Je kan ook klikken op de volgende link: Bond van Zangkoren in F...

Nieuwe website!

Geplaatst op dinsdag 24 april 2012 om 21:46

Nieuwe website!Toon volledige artikel (evt. met foto's)

Vandaag hebben we de nieuwe website van de Bond van Zangkoren in Friesland gelanceerd!
 We hebben de website geoptimaliseerd en geupdate volgens de laatste standaarden: dit betekent dat ook iPads en tablets de website nu goed kunnen bekijken. Op de oude website konden bijvoorbeeld iPads de pagina's niet openen doordat de links niet zichtbaar waren. We hebben dit allemaal opgelost en de website dus voorzien van een nieuw jasje: dit betekent dat sommige dingen op een andere plek kunnen staan dan waar ze voorheen stonden. We hebben wel geprobeerd zoveel mogelijk op dezelfde plek te houden.

Nieuws
Wat één van de grootste wijzigingen is aan de website is een nieuwsgedeelte, op de eerste pagina ('home') staan nu de laatst...


Er worden maximaal 5 berichten per pagina getoond.
Hieronder kunt u de andere pagina's selecteren en bekijken.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17