activiteiten

  • Geen verwachte afspraken.
 

Nieuws

Concours 2018

Geplaatst op zondag 8 april 2018 om 21:00

Concours 2018Toon volledige artikel (evt. met foto's)

Verslag concours op 7 april 2018

 Een ieder kwam op zaterdag 7 april op zijn eigen gelegenheid naar De Oerdracht in Joure. Niks bijzonders zult u zeggen, maar het popkoar Gewoan Oars uit Wierum, vorig jaar lid geworden van onze bond kwam wel op een hele bijzondere manier: met een speciaal voor deze gelegenheid gesponsorde “oldtimer bus” Het koor maakte van de concours dag een dagje uit voor het koor. Ruim op tijd was de bus aanwezig in Joure en trok daar natuurlijk veel bekijks.

De “nieuwbakken” voorzitter Tjeerd...

Afscheid voorzitter

Geplaatst op maandag 2 april 2018 om 16:12

Afscheid voorzitterToon volledige artikel (evt. met foto's)

Alweer een week geleden was onze jaarvergadering. Alle koren die aanwezig waren, bedankt! We hebben een erg goede vergadering gehad en willen iedereen bedanken voor de ingebrachte punten en discussie!

Ook hebben we afscheid genomen van onze voorzitter Rinze Visser. Hij heeft wegens gezondheidsredenen moeten besluiten te bedanken als voorzitter en bestuurslid. Rinze, namens het bestuur bedankt voor je geweldige inzet de afgelopen jaren, voor ons een reden om je te benoemen tot erelid van de Bond van Zangkoren in Friesland. We wensen je alle goeds voor de toekomst!

 


De Grutste Kanon fan Fryslân

Geplaatst op maandag 19 maart 2018 om 16:39

De Grutste Kanon fan FryslânToon volledige artikel (evt. met foto's)

We gaan Fryske kanons zingen met een zo groot mogelijk publiek!

Een feestelijk onderdeel van het jaarlijks concours van de Bond van Zangkoren in Friesland

Op 7 april in de Oerdracht in Joure tussen 19.00-20.45 o.l.v. Hindrik van der Meer. Iedereen is welkom, de toegang is vrij.

Met een zo groot mogelijk publiek hopen we zo met recht te kunnen zeggen: DE GRUTSTE KANON FAN FRYSLAN

 

Voor meer informatie over het concours en de grutste kanon: http://www.bond-van-zangkoren-friesland.nl/activiteiten/


15 jarig bestaan de SleattemerKaaien

Geplaatst op zondag 11 maart 2018 om 20:57

15 jarig bestaan de SleattemerKaaienToon volledige artikel (evt. met foto's)

 

 

15 jarig bestaan De SleattemerKaaien

 

Het is alweer 15 jaar geleden dat Aly de Boer en Hanneke van Dooren een oproep deden aan alle ‘Malle Babbe’s’ van Sloten en omgeving om een nieuw koor op te richten met als naam: De Sleattemer Kaaien. Vele vrouwen kwamen af op een informatie avond in de Lytse Tsjerke, een aantal zijn lid geworden en sommigen haakten af. Maar gelukkig bleef er een ‘harde’ kern over en zie daar, 15 jaar later bestaat het koor nog steeds!! Waarschijnlijk had niemand dat verwacht, maar als we ergens voor gaan, dan………………juist!

En ...

Jaarvergadering 2018

Geplaatst op zondag 25 februari 2018 om 12:57

Jaarvergadering 2018Toon volledige artikel (evt. met foto's)

Jaarvergadering Bond van Zangkoren in Friesland


Op zaterdag 24 maart 2018 zal de jaarvergadering van 2018 plaats vinden waarin we terugblikken op 2017 en vooruit kijken naar 2018 (en verder..)

De uitnodiging en stukken zijn inmiddels per post verstuurd en zijn wellicht zelfs al bij u aangekomen. Anders kunt u dit zeer binnenkort verwachten. 
Afgelopen zaterdag op de bestuursvergadering kwamen we tot de conclusie dat we genoodzaakt waren de agenda aan te passen, deze ontvangt u een dezer dagen per mail.

De stukken zijn ook te vinden op onze website via onderstaande links: 

(Aangepaste) agenda: