activiteiten

  • Geen verwachte afspraken.
 

Welkom op onze website!

Het laatste nieuws


Open repetitie Lily Leaves

 

Open repetitieavond 8 en 15 mei 2017 bij het vrouwenkoor Lily Leaves

 

In 2018 vieren wij ons 25-jarig jubileum als vrouwenkoor en op dit moment kunnen er nog een aantal leden instromen.

Ons koor staat onder leiding van Hinke Jelsma en in april j.l. hebben wij een eerste prijs gewonnen bij het concours in Joure.

Ons repertoire bestaat uit verschillende soorten muziek; bekende en minder bekende popsongs voornamelijk in het Engels en gezellige Nederlandstalige hits.

Wij zingen zonder bladmuziek en meestal 4-stemmig met begeleiding van de piano, maar we gaan ook de uitdaging aan om a-capella te zingen.

Lijkt het je leuk om bij een vrouwenkoor te zingen? Kom dan om 20.00 langs op 8 en/ of 15 mei in het Knooppunt, J.H. Knoopstraat 5 in Leeuwarden.

Kijk voor meer informatie op onze website www.lilyleaves.nl of op onze Facebookpagina.


Informatie

Op deze website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft met betrekking tot de BZF. Zo vindt u informatie over het ontstaan van de Bond, het gemak van het lidmaatschap van de Bond, de kosten van een lidmaatschap, de namen en de daarbij behorende adressen en telefoonnummers van het Bondsbestuur.

De komende activiteiten van de Bond, maar ook de activiteiten van de koren die bij onze Bond zijn aangesloten staan op deze site vermeld zodat u niets meer hoeft te missen. Dit overzicht kunt u vinden op de activiteiten pagina

Als laatste hebben we een online fotoalbum. Er zullen regelmatig foto's worden gemaakt bij concerten van lidverenigingen, concoursen.

Namens het bestuur van de Bond van Zangkoren in Friesland