Activiteiten

Als Bondsbestuur en als koorleden worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan concerten, vergaderingen en bijv. het jaarlijkse Concours in Joure. Op deze pagina hebben wij alle bij ons bekende activeiteiten genoemd, zodat elk koor(lid) in staat is om bijvoorbeeld bij een ander koor te komen kijken. Niet alleen is dit leuk voor het koor die je bezoekt, ook voor de bezoekers valt er vaak nog veel te leren als je bij een ander koor gaat kijken!

Activiteiten/concerten aanmelden?

Als u een activiteit of concert van uw koor wilt aanmelden, willen wij u vragen deze te mailen naar info@bond-van-zangkoren-friesland.nl. Probeer altijd een flyer/uitnodiging en evt. routebeschrijving (en natuurlijk adres/postcode) bij te voegen, zodat we onze informatie op de website zo duidelijk mogelijk kunnen weergeven. De flyer e.d. zal rechtstreeks op de website worden geplaatst als bijlage bij de activiteit! Ook als u vragen heeft over onderstaande activiteiten of twijfelt of uw activiteit er wel bij past, laat het ons dan weten!

Overzicht

De activiteiten zijn verdeeld in verschillende categoriën.

Toon of verberg de "Evenementen"
 • Concert Byzanijns Mannenkoor Friesland op Zondag 18 maart 2018

   

  Byzantijns Mannenkoor zingt in Metslawier

   

  Op zondag 18 maart 2018 om 19.30 uur in Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier

   

  Het Byzantijns Mannenkoor Friesland uit Drachten vertolkt op 18 maart a.s. Russisch-orthodoxe kerkmuziek en volksliederen uit Oost-Europa in het Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier. Het koor staat onder leiding van Nana Tchikhinashvili, zij was o.a. dirigent en concertzangeres bij het Academisch Staatskoor in Georgië en werkt in Nederland als gastdocent, dirigent en soliste. Ze heeft een bijzondere stijl van dirigeren, omschreven als zingen met je handen. Het belooft een bijzondere avond te worden, niet in de laatste plaats door de akoestiek van de Doarpstsjerke Metslawier. Het concert begint om 19.30 uur en wij raden u aan om vooraf te reserveren, dit kan via: Stichting.Doarpstsjerke.metslawier@outlook.com of telefoonnummer 0519-242107.

  De toegangsprijs bedraagt € 12,50 incl 1 consumptie. (voor freonen € 10,00).

   

  Website: Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier http://www.doarpstsjerke-metslawier.nl

  Website: Byzantijns Mannenkoor Friesland http://www.bmfdrachten.nl/


 • Muziekmiddag Skarsterkoar op Zondag 25 maart 2018

  Op zondagmiddag 25 maart van 14.30-17.00u. is er een muziekmiddag in Dorpshuis De Hichte in Ouwsterhaule. Daar treedt o.l.v. dirigente Jelly Meijer het Skarsterkoar uit Joure op samen met zangeres Louiza Saitova en de accordeongroep Concertino uit Bolsward,dat gedirigeerd wordt door Wim Lever.


  Het repertoire van deze middag bestaat uit wereldmuziek: oude en nieuwe liedjes, over de liefde en over mensenrechten, filmmuziek en mooie ballades, afkomstig uit o.a de Friese, Nederlandse, Russische Britse en Afrikaanse cultuur.


  De entreeprijs is €5,00 en kaarten kunt u telefonisch bestellen op 06-37340539 of via de mail op:  skarsterkoar@hotmail.com.
  U bent van harte welkom!


Toon of verberg de "Concerten"
 • Geen verwachte activiteiten.
Toon of verberg de "Vergaderingen"
 • op Zaterdag 24 maart 2018

  Jaarvergadering Bond van Zangkoren in Friesland


  Op zaterdag 24 maart 2018 zal de jaarvergadering van 2018 plaats vinden waarin we terugblikken op 2017 en vooruit kijken naar 2018 (en verder..)

  De uitnodiging en stukken zijn inmiddels per post verstuurd en zijn wellicht zelfs al bij u aangekomen. Anders kunt u dit zeer binnenkort verwachten. 
  Afgelopen zaterdag op de bestuursvergadering kwamen we tot de conclusie dat we genoodzaakt waren de agenda aan te passen, deze ontvangt u een dezer dagen per mail.

  De stukken zijn ook te vinden op onze website via onderstaande links: 

  (Aangepaste) agenda:  http://bond-van-zangkore…/archief/jaarverslagen/agenda-2018.docx
  Jaarverslag: http://bond-van-zangkoren-friesland.nl/archief/jaarverslagen/jaarverslag-2017.pdf