Activiteiten

Als Bondsbestuur en als koorleden worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan concerten, vergaderingen en bijv. het jaarlijkse Concours in Joure. Op deze pagina hebben wij alle bij ons bekende activeiteiten genoemd, zodat elk koor(lid) in staat is om bijvoorbeeld bij een ander koor te komen kijken. Niet alleen is dit leuk voor het koor die je bezoekt, ook voor de bezoekers valt er vaak nog veel te leren als je bij een ander koor gaat kijken!

Activiteiten/concerten aanmelden?

Als u een activiteit of concert van uw koor wilt aanmelden, willen wij u vragen deze te mailen naar info@bond-van-zangkoren-friesland.nl. Probeer altijd een flyer/uitnodiging en evt. routebeschrijving (en natuurlijk adres/postcode) bij te voegen, zodat we onze informatie op de website zo duidelijk mogelijk kunnen weergeven. De flyer e.d. zal rechtstreeks op de website worden geplaatst als bijlage bij de activiteit! Ook als u vragen heeft over onderstaande activiteiten of twijfelt of uw activiteit er wel bij past, laat het ons dan weten!

Overzicht

De activiteiten zijn verdeeld in verschillende categoriën.

Toon of verberg de "Evenementen"
 • Concert Fredeshiem op Zondag 26 november 2017


Toon of verberg de "Concerten"
 • Gezamenlijk concert op Zondag 26 november 2017


 • Najaarsconcert Vocaal Ensemble " Interlude" op Zondag 26 november 2017

  Persbericht                                                                      

   

  Najaarsconcert Vocaal Ensemble " Interlude".

   

  Vocaal Ensemble "Interlude" uit Gorredijk geeft zondagmiddag, 26 november a.s. om 14.30 uur haar jaarlijkse najaarsconcert  in de Dorpskerk van Terwispel.

  Een concert met nummers van o.a. Rossini, Bacharach en Bernstein.                                                                                                        Interlude gaat u verassen niet alleen met de Petite Messe Solenelle van Rossini, maar ook met een medley van nummers uit de West Side Story van Bernstein en het bekende What the world needs now van Bacharach.                                                                                           Net als vorig jaar zullen er  bovendien niet alleen optredens zijn van kleine gelegenheidsgroepjes uit het ensemble, ook zullen er solo's van eigen leden ten gehore worden gebracht.                         Jan de Roos is de begeleider op de piano, terwijl Gerben van der Veen het ensemble op het harmonium begeleidt.                            Natuurlijk staat het geheel onder begeleiding van dirigent Jan Harryvan.                                                                                                          Een aantrekkelijk  programma met een grote verscheidenheid aan muzieksoorten zo maar op een zondagmiddag......, een programma waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.

  De entree bedraagt: € 8,-- per persoon; jongeren tot 17 jaar vrij entree.

   

  Voor eventuele informatie:

  Pier Postma, tel. 0513-463540

   


Toon of verberg de "Vergaderingen"
 • Geen verwachte activiteiten.